Veelgestelde vragen

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Als je op werkdagen voor 16:00 bestelt, pakken we de bestelling nog dezelfde dag in zodat deze de volgende dag bij jou thuis is. Je ontvangt bij je bestelling van ons een bevestigingsmail met daarin een track &trace code waarmee je de bestelling kunt volgen.

Is verzending gratis?

Verzending is in Nederland en België gratis vanaf een totaal bestelbedrag van €30,-.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Ja dat kan. Zolang het artikel nog niet is verzonden kun je te allen tijde de bestelling annuleren. Mocht de bestelling al verzonden zijn dan zal het artikel geretourneerd moeten worden.

Hoe snel word ik terugbetaald na annuleren?

We betalen je direct terug op het moment dat we de annulering verwerkt hebben. Het aankoopbedrag staat dan binnen 7 werkdagen op je rekening.

Hoe wordt mijn poster ingepakt?

Als je een losse poster zonder lijst koopt, wordt deze opgerold en in een speciale stevige poster koker verzonden. Als je ook een lijst bestelt, wordt de poster bij de lijst verzonden. Je bestelling verpakken we dan in een stevige kartonnen doos.

Kan ik mijn product retourneren?

Ja dat kan , bij Esque heb je recht op 30 dagen retourtermijn. Dit betekent dat vanaf 30 dagen nadat je het product hebt ontvangen, contact met onze klantenservice dient op te nemen. Dit kan via de contactpagina op onze website.

Hoe kan ik retourneren?

Door contact met ons op te nemen. Laat even je bestelnummer en retourreden achter, dan maken we het voor je in orde.

Mijn product is beschadigd, wat moet ik doen?

Neem contact met ons op, dan kijken wij er direct naar. Je kunt contact opnemen middels het contactformulier. Gelieve het bestelnummer te vermelden dan kijken we wat we kunnen doen.

Op wat voor soort papier worden jullie posters gedrukt?

Onze posters worden op 200 grams Machine Coated (MC) papier gedrukt, dit is een papiersoort van een matte strijklaag. Het papier zelf is dus gladgestreken, maar glanst zo niet te veel. MC Mat is tevens FSC gecertificeerd.

Hoe groot zijn jullie posters?

Wij verkopen 3 verschillende formaten: 30×40, 40×50 en 50×70 cm. voor al deze formaten verkopen we ook bijpassende lijsten.

Van wat voor soort materiaal zijn jullie lijsten gemaakt?

De lijst is aan de achterkant voorzien van hangers waarmee je ze zowel horizontaal als verticaal tegen de muur kan bevestigen. Om het plexiglas te beschermen tijdens het transport, is het van een beschermende laag folie voorzien. Vergeet deze er dus niet af te halen.

Verkopen jullie ook aan retailers?

Ja wij verkopen ook aan retailers. Kijk hiervoor op Ankorstore of mail naar zakelijk@esque.nl .